• 14.10.24, 08:00

Arvestusala Edendaja kandidaat nr 3: Krista Teearu

Juba 15. novembril anname koostöös Ukuga välja Arvestusala Edendaja 2024 tiitli inimesele, kes tegutseb arvestusala valdkonnas või on seda tugevalt mõjutanud. Arvestusala Edendaja konkursi kandidaadid on kõik ajakirja Raamatupidamise Praktik viimase aasta kaanepersoonid. Oktoobris tutvustame kõiki kandidaate ning tiitlivõitja selgub avalikul hääletusel.
Krista Teearu peab väga oluliseks inimeste arendamist. Ta pakub raamatupidamise praktikume nii enda ettevõtte töötajatele kui ka teistele raamatupidajatele.
  • Krista Teearu peab väga oluliseks inimeste arendamist. Ta pakub raamatupidamise praktikume nii enda ettevõtte töötajatele kui ka teistele raamatupidajatele. Foto: Meeli Küttim
Arvestusala Edendaja 2024 tiitli anname välja juba 15. novembril konverentsil Raamatupidajate energiapäev 2024.
Sel päeval jagavad kuldaväärt kogemusi ja teraseid tähelepanekuid oma ala tunnustatud eksperdid.
Tule koos kogu oma tiimiga ja tee see päev toredaks ning meeldejäävaks omandades mängleva kergusega uusi ja olulisi teadmisi!
Koha saalis saad kindlustada SIIN!
Loe lisaks
Gaily Kuusik töötab alates 2022. aasta sügisest Grant Thornton Eesti raamatupidamise osakonna juhina
  • 11.10.24, 14:47
Arvestusala Edendaja kandidaat nr 1: Gaily Kuusik
Robby & Bobby OÜ juht Krista Teearu on saavutanud märkimisväärset edu raamatupidamisvaldkonnas tänu pidevale enesetäiendamisele ja julgusele oma ettevõtet alustada. Tema teekond algas küll juhuse kaudu, kuid ta on jõudnud mitme suurettevõtte pearaamatupidaja positsioonile ja juhtinud edukalt oma firma asutamist. Krista edu võtmeks on olnud soov pidevalt areneda, nii erialaselt kui ka juhtimisoskustes.
Ta on loonud Pilvebüroo OÜ (praegu Robby & Bobby OÜ), pakkudes raamatupidamise e-õppe võimalusi, kus töötab 16-liikmeline tiim ja teenindatakse 200 klienti. Krista jaoks on raamatupidamisvaldkond väljakutsete ja pideva õppimise allikas, mistõttu on ta seotud ka mitmete raamatupidamisorganisatsioonidega - ta kuulub Eesti Raamatupidajate Kogusse, on ERK nõukoja liige ja raamatupidamisteenuste toimkonna juht.
Loe lisaks
Liis Laanesaare sõnul sünnivad tiimiga üheskoos parimad otsused ja tulemused. Tähtis on usaldus, efektiivsus ja partnerlus. Nendele tuginedes on Klaar.me olnud pidevas arengus
  • 11.10.24, 08:00
Arvestusala Edendaja kandidaat nr 2: Liis Laanesaar
Oluline osa tema edust tuleneb võimekusest näha laiemat pilti ning arendada pidevalt nii ennast kui ka oma meeskonda. Ta on käivitanud raamatupidamise praktikumide sarja ja plaanib tulevikus pakkuda pikaajalisi arenguprogramme. Edukas koostöö kolleegidega ja tiimi arendamine on tema jaoks olulised. Krista toonitab ka vajadust hoida kursis tehnoloogia arenguga, sealhulgas automatiseerimise ja tehisintellektiga, mis mõjutavad valdkonda üha enam.
Tema karjääri iseloomustab järjepidev pühendumus ja uuendusmeelsus, mistõttu on tema kogemustest ja mõtetest kindlasti õppida nii raamatupidajatel kui ka nende juhtidel.
Krista Teearu soovitused raamatupidajatele
  • Aktsepteeri, et alati on vaja juurde õppida. Koolis õpituga teadmiste omandamine ei piirdu, tõeline õppimine algab alles pärast seda. Elukestev õpe on raamatupidaja reaalsus.
  • Planeeri oma karjääri − tugeva tasemega vanemraamatupidaja võib edasi liikuda nii audiitoriks, suure ettevõtte pearaamatupidajaks, kontrolleriks, finantsjuhiks, koolitajaks, tiimijuhiks või hoopiski spetsialiseeruda IT-valdkonnale. Võimalusi on palju!
Raamatupidajast nõustajaks saamisest on palju räägitud. Raamatupidaja võluvõime on oskus tõlkida ettevõtte eesmärgid numbriteks, kajastada tegelikud tehingud numbritena, võrrelda eesmärke tegelike numbritega ning selgitada ettevõtjale, mis toimus ja milliseid muudatusi tuleks ette võtta. See eeldab aga ettevõtete äritegevuse sügavamat mõistmist, huvi selle vastu, mis on numbrite taga.
Krista kogemused ja nõuanded on kasulikud igale raamatupidajale. Kui soovid valdkonnas silma paista ja areneda, loe kindlasti suurt persoonilugu Krista Teearust “Elukestev õpe on raamatupidaja reaalsus”.
Lisaks annab artikkel väärtusliku ülevaate valdkonna tulevikutrendidest, nagu automatiseerimine ja tehisintellekti mõju.

Kes on Arvestusala Edendaja?

Läbi aasta vahendab raamatupidaja.ee arvestusala valdkonnas tegutsevate ja/või seda tugevalt mõjutavate inimeste töiseid saavutusi ja parimaid praktikaid. Koostöös Ukuga selgub avalikul hääletusel, kes on Raamatupidamise Praktiku ajakirja kaanepersoonide seas arvestusvaldkonda sel aastal kõige enam mõjutanud professionaal.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 24.09.24, 09:56
Raamatupidajale: tõhus ja praktiline lahendus võlgade kättesaamiseks - Infopanga võlaregister
Raamatupidajate töö on paratamatult seotud ka keeruliste võlgnike ja võlgadega. Paraku on võlgnikega tegelemine sageli aeganõudev ja stressirohke, sest tuleb saata meeldetuletusi ja tegeleda ka vaidlustega. Infopanga võlaregistril on nüüd olemas tõhus lahendus, mis säästab raamatupidajate aega ja ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Raamatupidaja esilehele