• 11.10.24, 08:00

Arvestusala Edendaja kandidaat nr 2: Liis Laanesaar

Juba 15. novembril anname koostöös Ukuga välja Arvestusala Edendaja 2024 tiitli inimesele, kes tegutseb arvestusala valdkonnas või on seda tugevalt mõjutanud. Arvestusala Edendaja konkursi kandidaadid on kõik ajakirja Raamatupidamise Praktik viimase aasta kaanepersoonid. Oktoobris tutvustame kõiki kandidaate ning tiitlivõitja selgub avalikul hääletusel.
Liis Laanesaare sõnul sünnivad tiimiga üheskoos parimad otsused ja tulemused. Tähtis on usaldus, efektiivsus ja partnerlus. Nendele tuginedes on Klaar.me olnud pidevas arengus
  • Liis Laanesaare sõnul sünnivad tiimiga üheskoos parimad otsused ja tulemused. Tähtis on usaldus, efektiivsus ja partnerlus. Nendele tuginedes on Klaar.me olnud pidevas arengus Foto: Kalev Lilleorg
Arvestusala Edendaja 2024 tiitli anname välja juba 15. novembril konverentsil Raamatupidajate energiapäev 2024.
Sel päeval jagavad kuldaväärt kogemusi ja teraseid tähelepanekuid oma ala tunnustatud eksperdid.
Tule koos kogu oma tiimiga ja tee see päev toredaks ning meeldejäävaks omandades mängleva kergusega uusi ja olulisi teadmisi!
Koha saalis saad kindlustada SIIN!
Liis Laanesaar, Klaar.me asutaja ja tegevjuht, on oma raamatupidamis- ja auditeerimisvaldkonna teekonnal saavutanud märkimisväärseid töövõite tänu sihikindlusele, spordist saadud distsipliinile ning loogika ja numbrite armastusele, mis pärineb juba lapsepõlvest. Karjääri algus raamatupidajana ja audiitorina PricewaterhouseCoopers'is andis talle kindla aluse, et edasi liikuda ning luua oma ettevõte, mis pakub kvaliteetseid raamatupidamisteenuseid ning aitab tõsta kogu valdkonna taset Eestis.
Loe lisaks
Gaily Kuusik töötab alates 2022. aasta sügisest Grant Thornton Eesti raamatupidamise osakonna juhina
  • 11.10.24, 14:47
Arvestusala Edendaja kandidaat nr 1: Gaily Kuusik
Liis on keskendunud sellele, kuidas muuta raamatupidamine efektiivsemaks, pakkudes lisaks raamatupidamisele ka finantsjuhtimise tuge. Ta väärtustab meeskonnatööd, jagatud väärtusi ning klientide vajadustele kohandatud lahendusi. Suur väljakutse on olnud leida oma tiimi inimesi, kes jagaksid tema kirge raamatupidamise vastu. Ettevõtte kiire kasv on toonud kaasa juhtimisprotsesside ümberkorraldamise ja spetsialistide kaasamise, kuid tulemused on näidanud, et õiged investeeringud viivad eduni.
Liisi eesmärk on viia Eesti raamatupidamine maailmakaardile, kasutades ära tehnoloogia ja uuendusmeelsust. Tema sõnum on inspireeriv – armasta oma tööd, arenda ennast pidevalt ja ära karda uusi asju proovida.
Liis Laanesaare soovitused raamatupidajatele
  • Ole teadlik sellest, mida soovid saavutada.
  • Alusta väikestest sammudest.
  • Tee tulemuste saavutamiseks plaan ja kaasa spetsialiste.
  • Arvesta sellega, et plaanid võivad ajas muutuda.
  • Anna endale aega ja ole mõistev, kui plaanid ei lähe ootustele vastavalt.
  • Planeeri oma tegevust nii lühemas kui pikemas vaates.
Kui soovid saada praktilisi näpunäiteid, kuidas raamatupidamisvaldkonnas läbi lüüa ja edu saavutada, loe kindlasti suurt persoonilugu Liis Laanesaarest “Eesti raamatupidamise maastik vajab värskenduskuuri”.

Kes on Arvestusala Edendaja?

Läbi aasta vahendab raamatupidaja.ee arvestusala valdkonnas tegutsevate ja/või seda tugevalt mõjutavate inimeste töiseid saavutusi ja parimaid praktikaid. Koostöös Ukuga selgub avalikul hääletusel, kes on Raamatupidamise Praktiku ajakirja kaanepersoonide seas arvestusvaldkonda sel aastal kõige enam mõjutanud professionaal.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 03.09.24, 17:13
Kui klient jääb võlgu: efektiivseim nipp raha koju toomiseks
Viimaste aastate majandusolukord on olnud keeruline ja muutusterohke. Laomajandustehnikaga tegeleva Agrovaru AS jaoks on hetkel suurimaks väljakutseks käibe hoidmine samal tasemel ning kulude vähendamine müügi- ja tööprotsesside efektiivistamise kaudu. "Kuna klientide nõudlus on vähenenud, peame tegema rohkem tööd, et leida üles need vähesed kliendid," selgitab tegevjuht Jarno Mänd.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Raamatupidaja esilehele