• 24.10.24, 08:00

Arvestusala Edendaja 2024: tutvu kandidaatidega ja anna oma hääl

Läbi aasta vahendab raamatupidaja.ee teemaveeb arvestusala valdkonnas tegutsevate ja/või seda oluliselt mõjutavate inimeste töiseid saavutusi ja parimaid praktikaid. Koostöös Ukuga valitakse Raamatupidamise Praktiku ajakirja kaanepersoonide seast välja arvestusvaldkonda sellel aastal kõige enam mõjutanud professionaali.
Arvestusala Edendaja 2024 nominendid
  • Arvestusala Edendaja 2024 nominendid Foto: Ergo Sander
Tiitlivõitja selgub avalikul hääletamisel. Hääletada saab kuni 14.11.2024 kell 12.00.
Oma hääle saad anda SIIN!
Arvestusala Edendaja 2024 kuulutame välja 15. novembril Raamatupidajate energiapäeval Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskuses.
Hea hinnaga pääse soeta endale ja oma tublile tiimile SIIT.

Tutvu kandidaatidega

Kandidaat nr 1: Gaily Kuusik
Gaily Kuusik alustas oma inspireerivat teekonda maksuvaldkonna spetsialistist juhtivale ametikohale rahvusvahelises ettevõttes - täna on ta Grant Thornton Eesti raamatupidamise osakonna juht.
Loe Gaily persoonilugu SIIT.
  • Foto: Meeli Küttim
Kandidaat nr 2: Liis Laanesaar
Liis Laanesaar, Klaar.me asutaja ja tegevjuht, on oma raamatupidamis- ja auditeerimisvaldkonna teekonnal saavutanud märkimisväärseid töövõite tänu sihikindlusele, spordist saadud distsipliinile ning loogika ja numbrite armastusele, mis pärineb juba lapsepõlvest.
Loe Liisi persoonilugu SIIT:
  • Foto: Kalev Lilleorg
Kandidaat nr 3: Krista Teearu
Robby & Bobby OÜ juht Krista Teearu on saavutanud märkimisväärset edu raamatupidamisvaldkonnas tänu pidevale enesetäiendamisele ja julgusele oma ettevõtet alustada.
Loe Krista persoonilugu SIIT.
  • Foto: Meeli Küttim
Kandidaat nr 4: Kersti Reinsalu
Ida-Tallinna Keskhaigla finantsjuhi Kersti Reinsalu karjääriteekond on suurepärane näide pühendumisest ja edust meditsiinivaldkonna juhtimises.
Loe Kersti persoonilugu SIIT.
  • Foto: Meeli Küttim
Kandidaat nr 5: Angela Onno
Tallinna Linnatranspordi finantsjuht Angela Onno jagab oma inspireerivat karjäärilugu, mis toob esile tema edukuse võtmed ja parimad töövõidud.
Loe Angela persoonilugu SIIT.
  • Foto: Meeli Küttim
Kandidaat nr 6: Igor Raikhelgauz
Igor Raikhelgauzi juhtimisel on Magrat SFAI Estonia teinud tõhusaid edusamme, arendades kodumaist raamatupidamisvaldkonda ja panustades uue põlvkonna spetsialistide kasvatamisse.
Loe Igori persoonilugu SIIT.
  • Foto: Meeli Küttim
Kandidaat nr 7: Matis Mäeker
Matis Mäekeri juhtimisel on Rahapesu Andmebüroo teinud suuri edusamme, menetledes aastas 12 500 teadet ning saavutades rahapesu ja terrorismi rahastamise riskide vähendamisel märkimisväärseid tulemusi.
Loe Matise persoonilugu SIIT.
  • Foto: Meeli Küttim
Kandidaat nr 8: Carolin Ruul
Carolin Ruul on saavutanud silmapaistvaid töövõite tänu oma sihikindlusele, põhjalikule enesetäiendusele ja praktilisele kogemusele. Kuigi ta alustas haridusteed muusikaõpingutega, suunas uudishimu ja huvi reaalainete vastu ta finantsvaldkonda.
Loe Carolini persoonilugu SIIT.
  • Foto: Meeli Küttim
Kandidaat nr 9: Pille Koiduste
Pille Koiduste karjäär Rae Vallavalitsuse rahandusameti juhina on inspireeriv näide pühendumusest ja arengust finantssektoris.
Loe Pille persoonilugu SIIT.
  • Foto: Meeli Küttim
Kandidaat nr 10: Joel Sarv
Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) finantsjuht ja juhatuse liige Joel Sarv on ühendanud muusika ja finantsvaldkonna, leides tasakaalu mõlema vahel.
Loe Joeli persoonilugu SIIT.
  • Foto: Meeli Küttim
Anna oma hääl SIIN!

Uku ja Go Travel lennutavad võitja Londonisse Accountex konverentsile

"Arvestusala Edendaja 2024” tiitli võitjale on peaauhinna välja pannud Uku.
Tööhaldustarkvara Uku on raamatupidamisbüroode A&O tööriist, mis toetab raamatupidajate igapäevatööd. Uku aitab tähtaegadest kinni pidada, rutiinseid ülesandeid nagu arvete koostamine automatiseerida ja töö kitsaskohti avastada. Ukuga on paljud Eesti raamatupidamisbürood oma elu kergemaks teinud. Loodud raamatupidajatelt raamatupidajatele.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 24.09.24, 09:56
Raamatupidajale: tõhus ja praktiline lahendus võlgade kättesaamiseks - Infopanga võlaregister
Raamatupidajate töö on paratamatult seotud ka keeruliste võlgnike ja võlgadega. Paraku on võlgnikega tegelemine sageli aeganõudev ja stressirohke, sest tuleb saata meeldetuletusi ja tegeleda ka vaidlustega. Infopanga võlaregistril on nüüd olemas tõhus lahendus, mis säästab raamatupidajate aega ja ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Raamatupidaja esilehele