• 17.10.23, 08:30

TULEKUL | Raamatupidajate energiapäev 2023 „Mängleva kergusega uute teadmisteni“ keskendub maksurallile, rahavoogude juhtimisele ja täitemenetluse keerdkäikudele

Raamatupidajate päeva tähistame särtsaka energiapäevaga teemal „Mängleva kergusega uute teadmisteni“, kus põhiteemad on hoogu koguv maksuralli, rahavoogude juhtimine, täitemenetluse keerdkäigud ja andmepõhine aruandlus.
TULEKUL | Raamatupidajate energiapäev 2023 „Mängleva kergusega uute teadmisteni“ keskendub maksurallile, rahavoogude juhtimisele ja täitemenetluse keerdkäikudele
  • Foto: Ergo Sander
10. novembril raamatupidajate energiapäeval vaatame ühe eduka ettevõtte kogemusloo näitel, kuidas hea aruandlus ja ülevaade andmetest annab tugeva vundamendi rahavoogude juhtimiseks. Ingvar Pruul on finantsspetsialist, kel on eelnev kogemus nii ettevõtete panganduses, finantsanalüüsis- ja kontrollingus. Praegu töötab ta Eesti ühes suurimas raamatupidamisettevõttes Grow Finance finantsjuhina, kus tema üheks peamiseks fookuseks on andmepõhiste finantslahenduste juurutamine nii ettevõtte siseselt kui ka pakkudes seda oma klientidele.
Marko Saag räägib hoogu koguvast maksurallist ning kuuleme, milleks tuleb nii juhil kui raamatupidajal tegelikult valmis olla. Marko teeb ettekandes ülevaate, millised muudatused on lähiajal tulemas käibemaksus, tulumaksus, muudes maksudes ning mida plaanitakse maksude osas Euroopas. Marko Saag teeb maksumudatuste keerdkäigud klaariks!
Päev jätkuv põnevate teemadega:
- Võlglaste täitemenetluse kurnav kadalipp kohtutäituritega: praktilised nõuanded raamatupidajale. Ettekande teeb Gaabriel Tavits, õigusteadlane ja Tartu Ülikooli õigusteaduskonna direktor.
- Raamatupidamise andmepõhine aruandlus. Kuidas see praktikas päriselt välja näeb? Ettekande teeb Margus Tammeraja, Eesti Raamatupidajate kogu juht ja raamatupidamisbüroo Robby & Bobby partner.
- Teemal "Digiajastu raamatupidaja: ehmatavad väljakutsed ja kuldaväärt võimalused" räägib Märt Murd, õppejõud, lektor, raamatupidamisbüroo Debit OÜ juht ja Arvestusala Edendaja 2022.
- Kuidas mängleva kergusega muutustega kaasa minna ja lihtsalt teadmisi omandada? Sellele küsimusele oskab vastata Tauri Tallermaa. Ta ütleb, et õppimine tähendab vigade tegemist. Kui midagi valesti ei lähe, siis me paremaks ei saa ehk me ei õpi. Vead peavad olema õppimise ajal lubatud selleks, et nö eksamil õnnestuda.
Traditsiooniliselt valime “Arvestusala edendaja 2023”. Kõik 10 nominenti on ajakirja Raamatupidamise Praktik viimase aasta kaanepersoonid ning nende hulgast selgub avaliku hääletamise tulemusena professionaal, kes on arvestusvaldkonda sellel aastal kõige enam mõjutanud. Oma hääle saad anda SIIN!

Tule osalema!

Raamatupidajate energiapäev toimub 10. novembril Tallinnas, Energia avastuskeskuses. Soodsaim hind veel vaid 20. otoobrini ehk selle nädala reedeni!
Tutvu programmi ja esinejatega ning registreeru SIIN.
Ahjaa! Raamatupidajate päeva mõnusa meeleolu loovad Improteatri nakkavalt naljakad näitlejad ja naerust rõkkava punkti paneb päevale naeruteraapia, mida juhendab Naeruakadeemia koolitaja Vello Tamm.
Vaata siit Vello tervitusvideot!

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 24.09.24, 09:56
Raamatupidajale: tõhus ja praktiline lahendus võlgade kättesaamiseks - Infopanga võlaregister
Raamatupidajate töö on paratamatult seotud ka keeruliste võlgnike ja võlgadega. Paraku on võlgnikega tegelemine sageli aeganõudev ja stressirohke, sest tuleb saata meeldetuletusi ja tegeleda ka vaidlustega. Infopanga võlaregistril on nüüd olemas tõhus lahendus, mis säästab raamatupidajate aega ja ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Raamatupidaja esilehele