• ST
  • 26.08.24, 09:10

Tööaja jälgimise lahendus, mis seab esikohale efektiivsuse ja lihtsuse

Tööaja jälgimine on oluline igas ettevõttes, olenemata selle suurusest. Siiski on see valdkond, kus meetodid varieeruvad suuresti. Mõned ettevõtted toetuvad töötajate mälule, teised panustavad usaldusele, samas kui kolmandad kasutavad Exceli tabeleid. Viimased seisavad sageli silmitsi ümardamisvigade, inimlike eksimuste ja suure ajakuluga. Tööaja korrektne ja täpne arvestamine võib osutuda keeruliseks ning ajamahukaks, mistõttu otsivad ettevõtted üha enam tõhusaid lahendusi.
Tööaja jälgimise lahendus, mis seab esikohale efektiivsuse ja lihtsuse
Tarkvara toob ettevõtetele mitmeid olulisi eeliseid. Kõigepealt aitab see säästa kulusid, kuna täpne tööaja jälgimine vähendab ümardamisest tulenevaid lisakulusid, mis muidu võivad aastate jooksul märkimisväärseks muutuda. Lisaks võimaldab tarkvara koostada detailseid tööaja raporteid kiiresti ja lihtsalt, andes juhtidele ja raamatupidajatele selge ülevaate töötundidest. Hoursi kasutamine vähendab ka ajakulu, lihtsustades tööaja arvestust ja vähendades inimlike vigade võimalust. Automaatika suurendab tööprotsesside efektiivsust ja tagab sujuvama töökorralduse, mis omakorda aitab ettevõttel paremini toimida. Veelgi enam, Hours integreerub sujuvalt teiste süsteemidega, mis parandab andmete täpsust ja vähendab käsitsi andmesisestuse vajadust.

Miks on täpne tööaja jälgimine oluline?

Tööaja jälgimine tähendab palju enamat kui lihtsalt töötundide registreerimist. Ebatäpsed arvestused, nagu igapäevane tööaja ümardamine, võivad tunduda tühised, kuid nende kumulatiivne mõju võib aastate jooksul kujuneda märkimisväärseks. Näiteks kui iga töötaja tööaega ümardatakse iga päev 10 minuti võrra, võib see aasta jooksul tähendada tuhandeid eurosid lisakulusid. See ei mõjuta ainult ettevõtte eelarvet, vaid võib tekitada ka pingeid töötajate ja juhtkonna vahel, kui töötasu ei vasta tegelikule panusele.
Tööaja jälgimise lahendus, mis seab esikohale efektiivsuse ja lihtsuse
  • Tööaja jälgimise lahendus, mis seab esikohale efektiivsuse ja lihtsuse

Tööaja jälgimise uuenduslikud lahendused

Tehnoloogia areng on viinud tööaja jälgimise uuele tasemele. Hoursi tarkvara pakub viit erinevat tööaja registreerimise viisi: veebirakendus, mobiilirakendus, terminalid (sõrmejälje, NFC-kiibi ja QR-koodi abil), läbipääsusüsteemide liidestus ning Beacon & Gateway süsteemid. Need lahendused on kohandatud erinevate ettevõtete vajadustele ja võimaldavad täpset ning automaatset tööaja arvestust.
Näiteks tootmisettevõte, mis on kasutanud Hoursi tarkvara oma tööaja jälgimise protsesside täpsustamiseks, on näinud, kuidas automaatne tööajaarvestus, mida toetab G4S läbipääsusüsteemi liidestus, võib vähendada ümardamise ja vigade võimalust, säästes ettevõttele olulisi kulusid.
Reaalse ajakulu täpne arvestus on toonud ettevõtetes märkimisväärset ajakokkuhoidu ja kulude vähenemist, muutes kogu ettevõtte tegevuse efektiivsemaks. Hoursi tarkvara kasutamise üks suurimaid eeliseid on selle lihtsus, mis võimaldab ettevõtetel saada parema ülevaate tunnitasudest ning tööprotsesside efektiivsusest. Pärast Hoursi kasutuselevõttu on tööprotsessid muutunud selgemaks ja lihtsamaks, vähendades oluliselt ajakulu.

Töögraafikute koostamine ja vahetuste planeerimine

Tarkvara hõlmab ka töögraafikute koostamise moodulit, mis lihtsustab vahetuste ja tööülesannete planeerimist. Moodul võimaldab koostada detailseid vahetuste graafikuid, arvestades töökatkestusi ning pakkudes töötajatele võimalust teha töökatkestuste avaldusi. See lahendus aitab tagada sujuvama töökorralduse, vähendades planeerimisele kuluvat aega ja minimeerides võimalikke konflikte või vigu töögraafikutes. Hoursi töögraafikute moodul on eriti kasulik ettevõtetele, kus töökorraldus on keeruline ja vajab paindlikku juhtimist.

Hoursi kasutuselevõtt: lihtne ja kuluefektiivne

Hoursi kasutusele võtmine on erakordselt lihtne ja mugav. Võtke ühendust meie müügimeeskonnaga ja lepime kokku aja, millal saame tulla ja näidata, kuidas Hours teie ettevõtte jaoks kasulik võiks olla.
Esimene samm on demo, kus näitame, kuidas kõik toimib. Mis puudutab juurutamise kulusid, siis esmane seadistamine on teie jaoks täiesti tasuta. Me aitame teil vajadusel ka kõik töötajad süsteemi sisestada ja vajadusel korraldame koolitusi, et kõik saaksid tarkvaraga kiirelt harjuda. Meie eesmärk on teha Hoursi kasutuselevõtt teie jaoks võimalikult lihtsaks ja murevabaks.
Tööaja jälgimise lahendus, mis seab esikohale efektiivsuse ja lihtsuse
  • Tööaja jälgimise lahendus, mis seab esikohale efektiivsuse ja lihtsuse

Hours ja Merit Tarkvara kutsuvad osalema tasuta veebiseminaril!

Kui olete huvitatud täpsemast ülevaatest ja soovite näha, kuidas meie lahendus saaks teie ettevõttes tööaega tõhusamalt hallata, kutsume teid osalema meie veebiseminaril. Registreeruda saab siit >>
Lisaks, kui teil tekib küsimusi või soovite tarkvara kohta rohkem teada saada, võtke ühendust aadressil [email protected] või külastage meie kodulehte hours.ee.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 03.09.24, 17:13
Kui klient jääb võlgu: efektiivseim nipp raha koju toomiseks
Viimaste aastate majandusolukord on olnud keeruline ja muutusterohke. Laomajandustehnikaga tegeleva Agrovaru AS jaoks on hetkel suurimaks väljakutseks käibe hoidmine samal tasemel ning kulude vähendamine müügi- ja tööprotsesside efektiivistamise kaudu. "Kuna klientide nõudlus on vähenenud, peame tegema rohkem tööd, et leida üles need vähesed kliendid," selgitab tegevjuht Jarno Mänd.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Raamatupidaja esilehele