• 23.09.24, 07:00

Milliseid skeeme kasutatakse raamatupidamisega manipuleerimiseks?

Raadiosaates "Finantsuudised fookuses" olid luubi all ettevõtte juhtimise läbipaistvus ja usaldusväärsus. Samuti selgitati, kuidas ära tunda ohtlikke märke ehk nö punaseid lippe nii ettevõtte tegevuses kui ka finantsnäitajates.
Helen Veetamm, Paavo Siimann ja Liis Laanesaar (paremal).
  • Helen Veetamm, Paavo Siimann ja Liis Laanesaar (paremal). Foto: Andres Laanem
Loe lisaks
15 aasta raamatupidamisbürood Klaar.me juhtinud Liis Laanesaar tõdeb, et tänapäeva ettevõtluses ei piisa sellest, kui lihtsalt usaldada numbreid, mida ette kantakse. Investeeringute tegemisel on tähtis mõista, kuidas ettevõtte finantsosakond töötab ning kuidas on korraldatud otsustusprotsessid.
  • 21.08.24, 08:15
Liis Laanesaar Planet42 finantsraskuste valguses – kas firma tegevjuhid sõitsid finantsjuhtidest üle?
Saates jagasid nõu KPMG audiitor ja partner Helen Veetamm ning raamatupidamis- ja finantsjuhtimisteenuse ettevõtte Klaar.me asutaja ja tegevjuht Liis Laanesaar. Saadet juhtis finantsvaldkonna ekspert Paavo Siimann.
Eksperdid arutlesid, milliseid skeeme ja võtteid võidakse kasutada finantsnäitajatega manipuleerimiseks ning kuidas eristada tahtmatuid eksimusi tahtlikest vigadest. Analüüsiti, miks pole pelgalt kasum piisav indikaator – oluline on aru saada ka ettevõtte tegelikust raha teenimise võimekusest.
Eksperdid punastest lippudest ettevõtte tegevuses: kõik saab alguse inimestest
00:00

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 24.09.24, 09:56
Raamatupidajale: tõhus ja praktiline lahendus võlgade kättesaamiseks - Infopanga võlaregister
Raamatupidajate töö on paratamatult seotud ka keeruliste võlgnike ja võlgadega. Paraku on võlgnikega tegelemine sageli aeganõudev ja stressirohke, sest tuleb saata meeldetuletusi ja tegeleda ka vaidlustega. Infopanga võlaregistril on nüüd olemas tõhus lahendus, mis säästab raamatupidajate aega ja ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Raamatupidaja esilehele