• 21.08.24, 08:15

Liis Laanesaar Planet42 finantsraskuste valguses – kas firma tegevjuhid sõitsid finantsjuhtidest üle?

Paljud raamatupidamisbürood tegutsevad nii, et kliendile jääb viimane sõna. Planet42 juhtum näitab, miks raamatupidamine ja finantskontroll ei tohiks jääda tasemele, kus keegi ütleb ning keegi teeb, aga kus ütlejal puudub selleks pädevus.
15 aasta raamatupidamisbürood Klaar.me juhtinud Liis Laanesaar tõdeb, et tänapäeva ettevõtluses ei piisa sellest, kui lihtsalt usaldada numbreid, mida ette kantakse. Investeeringute tegemisel on tähtis mõista, kuidas ettevõtte finantsosakond töötab ning kuidas on korraldatud otsustusprotsessid.
  • 15 aasta raamatupidamisbürood Klaar.me juhtinud Liis Laanesaar tõdeb, et tänapäeva ettevõtluses ei piisa sellest, kui lihtsalt usaldada numbreid, mida ette kantakse. Investeeringute tegemisel on tähtis mõista, kuidas ettevõtte finantsosakond töötab ning kuidas on korraldatud otsustusprotsessid. Foto: Raul Mee
Planet42 finantsraskused on selge näide sellest, miks läbipaistvus ja ausus on ettevõtluses üliolulised. Nimekad investorid, kes usaldasid ettevõtte esitatud andmeid ja prognoose, leiavad end nüüd olukorrast, kus neile maalitud pilt on olnud tegelikkusest ilusam.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Raamatupidaja esilehele