• 16.09.24, 13:30

Andekuse uurija Kelly Saatmann: andekus nõuab kõvasti töökust, raamatupidaja peab olema lisaks leidlik

Et andekus ka tegelikult realiseeruks, nõuab see inimeselt väga palju töökust ning head keskkonda, kinnitas andragoog, koolitaja ja andekuse uurija Kelly Saatmann.
Andragoog ja koolitaja Kelly Saatmann esinemas Pärnu raamatupidamiskonverentsil 2023
  • Andragoog ja koolitaja Kelly Saatmann esinemas Pärnu raamatupidamiskonverentsil 2023 Foto: Raul Mee
Pärnu raamatupidamiskonverents 2023 tõi ühe külalisena rahva ette andekuse uurija Kelly Saatmanni, kes rääkis, kuidas märgata ja ära tunda andekaid inimesi.
Pärnu Raamatupidamiskonverentsil 2024 toimub juba 26.-27. septembril.
Tule koos oma tiimiga Eesti selle aasta suurimale raamatupidamise professionaalide tipp-sündmusele! Veel on saalis mõned vabad kohad. Pääsmed saad soetada SIIN.
Saatmann rääkis, mida on vaja teha selleks, et andekus areneks ning mis vahe on talendil ja andekusel. "Tegelikult on meil kõigil sünnipärased eeldused. Kui keegi mõtleb, et andekas inimene ei pea pingutama, siis see on väärarusaam. Selleks, et andekus realiseeruks tuleb väga palju tööd teha," tunnistas Saatmann.
Veel tuli juttu vanuse ja andekuse seostest ja elukestvast arengust.
Andragoog: andekus vajab väga palju töökust
00:00

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 03.09.24, 17:13
Kui klient jääb võlgu: efektiivseim nipp raha koju toomiseks
Viimaste aastate majandusolukord on olnud keeruline ja muutusterohke. Laomajandustehnikaga tegeleva Agrovaru AS jaoks on hetkel suurimaks väljakutseks käibe hoidmine samal tasemel ning kulude vähendamine müügi- ja tööprotsesside efektiivistamise kaudu. "Kuna klientide nõudlus on vähenenud, peame tegema rohkem tööd, et leida üles need vähesed kliendid," selgitab tegevjuht Jarno Mänd.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Raamatupidaja esilehele