• 21.08.24, 08:30

Vandeadvokaat: tehisaru ohjamine. “Viimane nii mastaapne teema oli GDPR”

Tehisaru kontrolli alla saamiseks on Euroopa Liit teinud jõulisi samme ja tänaseks on need põhimõtted ja reeglid vormistatud ametlikuks dokumendiks ja vastu võetud. Ka Eestil on kavas töötada välja oma tehisaru strateegia, selgitab vandeadvokaat Silvia Urgas.
Vandeadvokaat Silvia Urgas toob välja, millised tegevused on plaanis tehisaruga seotud riskide juhtimiseks.
  • Vandeadvokaat Silvia Urgas toob välja, millised tegevused on plaanis tehisaruga seotud riskide juhtimiseks. Foto: Raul Mee
Millised tegevused on plaanis tehisaruga seotud riskide juhtimiseks, sh õiguslikus vaates? Millega peame arvestama ja milliseid uusi oskusi omandama uute nõuete elluviimiseks ja kontrollimiseks?
Nendest teemadest räägib saates "Digitark äri" advokaadibüroo TGS Baltic vandeadvokaat Silvia Urgas. Saade on salvestatud Sisekontrolli Aastakonverentsil 2024.
Pane tähele, millised riskid kaasnevad tehisaru kasutamisega
00:00

Seotud lood

Saated
  • 16.08.24, 07:30
Andre Nõmm: AI fanfaarid kõigutavad senist elukorraldust
Kuhu liigub kontrollivaldkond pöörase kiirusega kihutavas novaatorite maailmas? Kas kontrollijate roll on pöördeid parajas tempos hoida, et olulisi riske märgata ja neile kriitiliselt otsa vaadata? Kuula saadet "Digitark äri", kus neid teemasid lahkab Finantsinspektsiooni juhatuse liige Andre Nõmm.
  • ST
Sisuturundus
  • 24.09.24, 09:56
Raamatupidajale: tõhus ja praktiline lahendus võlgade kättesaamiseks - Infopanga võlaregister
Raamatupidajate töö on paratamatult seotud ka keeruliste võlgnike ja võlgadega. Paraku on võlgnikega tegelemine sageli aeganõudev ja stressirohke, sest tuleb saata meeldetuletusi ja tegeleda ka vaidlustega. Infopanga võlaregistril on nüüd olemas tõhus lahendus, mis säästab raamatupidajate aega ja ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Raamatupidaja esilehele