• 02.09.24, 07:15

Raamatupidamisbüroo Leinonen arendusjuht: „Tehnoloogia kiire areng võib tekitada tunde, et inimeste tähtsus väheneb. See ei ole nii

Raamatupidamisvaldkond on märkimisväärselt muutunud viimastel aastatel, kus pilvepõhised lahendused, tehisintellekt ja pidev tööprotsesside automatiseerimine on ümber kujundanud traditsioonilise raamatupidamise, kinnitab raamatupidamisbüroode konkurentsiraportisse kommentaari kirjutanud Leinonen Group AS arendusjuht Pille Reiljan.
Digitaliseerimine ja automatiseerimine võimaldavad raamatupidajatel keskenduda olulisematele ülesannetele, kuid tõelise edu võti on töötajate jätkuvas arendamises ja tugevate kliendisuhete loomises.
  • Digitaliseerimine ja automatiseerimine võimaldavad raamatupidajatel keskenduda olulisematele ülesannetele, kuid tõelise edu võti on töötajate jätkuvas arendamises ja tugevate kliendisuhete loomises. Foto: Pille Reiljan, Director of Operational Excellence, Leinonen Group AS
Raamatupidamisbüroode värske konkurentsiraport on valmis. Mis raportiga on tegu? See on Äripäeva Infopanga põhjalik turuanalüüs, mis võtab kokku raamatupidamise sektori möödunud majandusaasta, näitab ära tänavu kahe viimase kvartali tulemused ning annab objektiivse vaate tulevikule.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Raamatupidaja esilehele