• 27.08.24, 12:13

Raamatupidamisbüroode värske konkurentsiraport: BDO finantsjuhi 5 tähelepanekut sektori valupunktidest

Viimase poolaasta kõige akuutsem mure on audiitorite puudus. Paljud firmajuhid on silmitsi olukorraga, kus auditi või ülevaatuse piirmäärad on esmakordselt ületatud, kuid audiitorit pole veel leitud ja aruannet ei saa ära esitada. Lisaks kehtima hakanud käibemaksutõusule lisanduvad kohe uued maksud ja täiendavad maksutõusud - märksõnad siin on muudatused raamatupidamisprogrammides ning maksude optimeerimine, kirjutab BDO Eesti partner Maris Männik-Gaite Cruz.
Aina enam hakatakse küsima tõestust partnerettevõtte jätkusuutlikkuse kohta, sealhulgas seda, kas ettevõte juba mõõdab oma toodete/teenuste/ettevõtte jalajälge. Siinkohal tulevad esmased andmed suuresti just raamatupidamisest ja finantsaruandlusest, kinnitab Maris Männik-Gaite Cruz, BDO Estonia finantsjuht.
  • Aina enam hakatakse küsima tõestust partnerettevõtte jätkusuutlikkuse kohta, sealhulgas seda, kas ettevõte juba mõõdab oma toodete/teenuste/ettevõtte jalajälge. Siinkohal tulevad esmased andmed suuresti just raamatupidamisest ja finantsaruandlusest, kinnitab Maris Männik-Gaite Cruz, BDO Estonia finantsjuht. Foto: Maris Männik-Gaite Cruz, BDO Eesti partner
Raamatupidamisbüroode värske konkurentsiraport on valmis. Mis raportiga on tegu? See on Äripäeva Infopanga põhjalik turuanalüüs, mis võtab kokku raamatupidamise sektori möödunud majandusaasta, näitab ära tänavu kahe viimase kvartali tulemused ning annab objektiivse vaate tulevikule.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Raamatupidaja esilehele