• 13.10.23, 08:00

Arvestusala Edendaja kandidaat nr 8: Marika Taal

Juba 10. novembril anname koostöös Excellent Business Solutionsiga välja Arvestusala Edendaja 2023 tiitli inimesele, kes tegutseb arvestusala valdkonnas või on seda tugevalt mõjutanud. Arvestusala Edendaja konkursi kandidaadid on kõik ajakirja Raamatupidamise Praktik viimase aasta kaanepersoonid. Oktoobris tutvustame kõiki kandidaate ning tiitlivõitja selgub avaliku hääletamise tulemusel.
Marika Taal keskendub oma töös peamiselt kestlikkusarvestusele. Kuigi ta on juba 15 aastat Rahandusministeeriumis töötanud, on seadusloomega tegelemine tema jaoks jätkuvalt põnev.
  • Marika Taal keskendub oma töös peamiselt kestlikkusarvestusele. Kuigi ta on juba 15 aastat Rahandusministeeriumis töötanud, on seadusloomega tegelemine tema jaoks jätkuvalt põnev. Foto: Meeli Küttim
„Saatsin neile esmalt oma CV ning kui istusin parajasti Pariisi metroos, tuli kõne tööintervjuuks. Läbisin selle edukalt ja mind võeti auditi assistendiks tööle. Aasta oli siis 2004,” ütleb Marika Taal oma pöördelisi eluseiku meenutades.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Raamatupidaja esilehele