• 25.10.23, 07:30

Arvestusala Edendaja 2023: tutvu kandidaatidega ja anna oma hääl

Läbi aasta vahendab raamatupidaja.ee arvestusala valdkonnas tegutsevate ja/või seda tugevalt mõjutavate inimeste töiseid saavutusi ja parimaid praktikaid. Koostöös Excellent Business Solutionsiga valime ajakirja kaanepersoonide seast välja arvestusvaldkonda sel aastal kõige enam mõjutanud professionaali.
Arvestusala Edendaja 2023: tutvu kandidaatidega ja anna oma hääl
  • Foto: Ergo Sander
Oma hääle saad anda SIIN!
Arvestusala Edendaja 2023 kuulutame välja juba 10. novembril 2023 Raamatupidajate energiapäeval. Konverentsil osalemiseks saad pääsme soetada SIIT!
Kandidaat nr 1: Marget Mark
Huvi inimeste arendamise vastu ärgitas õppima coachiks ja superviisoriks. Marget peab väga oluliseks süsteemsust, head meeskonda ja südamega kohalolu.
Loe Margeti persoonilugu SIIT!
Marget Mark
  • Marget Mark Foto: Meeli Küttim
Kandidaat nr 2: Mare Kingo
Mare Kingo on oma tööelus õigusvaldkonnaga kokku puutunud väga erinevatel ametikohtadel töötades. Tema elufilosoofia on, et iga kogemus rikastab ning ta on äärmiselt tänulik elus avanenud võimalustele.
Loe Mare persoonilugu SIIT!
Mare Kingo
  • Mare Kingo Foto: Meeli Küttim
Kandidaat nr 3: Riina Käi
Aktsiaseltsi Elering juhatuse liige ja finantsjuht Riina Käi lähtub põhimõttest, et töist elu viivad edasi üha suuremat vastutust nõudvad eesmärgid. Südika naise töised sihid on täitunud just sel ajal ja viisil, nagu ta on planeerinud, olles loogiliseks jätkuks eelnevale.
Loe Riina persoonilugu SIIT!
Kandidaat nr 4: Lemmi Oro
Raamatupidajate seas väga hinnatud pikaaegne juht Lemmi Oro on rahandusministeeriumi esindajana käinud Pärnu Raamatupidamiskonverentsi laval ettekandeid tegemas alates esimesest konverentsist – mitte ühtegi ei ole vahele jäänud, sest ilma Lemmita lihtsalt ei saa.
Loe Lemmi persoonilugu SIIT!
Lemmi Oro
  • Lemmi Oro Foto: Meeli Küttim
Kandidaat nr 5: Karoliina Treter
Kui esimesel tööintervjuul kunagi küsiti, et mida töölt ootan, siis ütlesin ausalt, et lõpetasin alles esimese kursuse ning ei tea tööst veel midagi, aga tahaksin väga teie meeskonnaga liituda, naerab BDO Eesti partner ja raamatupidamise äriliini juht Karoliina Treter nüüd aastaid hiljem.
Loe Karoliina persoonilugu SIIT!
Karoliina Treter
  • Karoliina Treter Foto: Meeli Küttim
Kandidaat nr 6: Monika Nikitina-Kalamäe
Õppimine on võti, mis avab nii mõnedki uksed, kinnitab majandusarvestuse lektor Monika Nikitina-Kalamäe.
Loe Monika persoonilugu SIIT!
Monika Nikitina-Kalamäe
  • Monika Nikitina-Kalamäe Foto: Meeli Küttim
Kandidaat nr 7: Kristi Hõrrak
Finora Bank sai eelmisel aastal Baltikumis ainsana pangalitsentsi. Selleks andis suure panuse ettevõttes pea kolm aastat finantsjuhina töötanud Kristi Hõrrak, Eesti üks mõjukamaid finantsjuhte.
Loe Kristi persoonilugu SIIT!
Kristi Hõrrak
  • Kristi Hõrrak Foto: Meeli Küttim
Kandidaat nr 8: Marika Taal
„Saatsin neile esmalt oma CV ning kui istusin parajasti Pariisi metroos, tuli kõne tööintervjuuks. Läbisin selle edukalt ja mind võeti auditi assistendiks tööle. Aasta oli siis 2004,” ütleb Marika Taal oma pöördelisi eluseiku meenutades.
Loe Marika persoonilugu SIIT!
Marika Taal
  • Marika Taal Foto: Meeli Küttim
Kandidaat nr 9: Raigo Uukkivi: minu esimeseks töökohaks oli teismelisena ehituspood
Raigo Uukkivi on juhtinud Maksu- ja Tolliametit poolteist aastat ning ta kinnitab, et on erakordselt huvitav juhtida nii mitmekülgset asutust, kuhu koonduvad kokku nii maksundus, tollindus kui ka ettevõtlus.
Loe Raigo persoonilugu SIIT!
Raigo Uukkivi
  • Raigo Uukkivi Foto: Meeli Küttim
Kandidaat nr 10: Imre Pralla
Askendo Raamatupidamisbüroo juht Imre Pralla on oma ala tõeline entusiast ning ütleb, et teda inspireerib seda tööd tehes keeruliste olukordade põnevus ning ka rõõm elegantsest lahendusest, aga ka võimalus teha asju uutmoodi ja paremini.
Loe Imre persoonilugu SIIT!
Imre Pralla
  • Imre Pralla Foto: Meeli Küttim
Anna oma hääl SIIN!
Miks toetab Excellent arvestusala edendajat?
"Excellenti eesmärgiks on pakkuda Eesti ettevõtetele äritarkvara, et igapäevane finantside juhtimine koos raamatupidamise, palgaarvestuse, kliendihalduse, müügihalduse, logistika, ärianalüüsi ja teiste funktsioonidega oleks mugavalt ja korrektselt tehtud – kõike selleks, et arvestusala valdkonnas tegutsevad inimesed saaksid keskenduda väärtuste loomisele ja panustada oma valdkonna edendamisse" – Maret Luts, Excellent turundus- ja kommunikatsioonijuht.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 24.09.24, 09:56
Raamatupidajale: tõhus ja praktiline lahendus võlgade kättesaamiseks - Infopanga võlaregister
Raamatupidajate töö on paratamatult seotud ka keeruliste võlgnike ja võlgadega. Paraku on võlgnikega tegelemine sageli aeganõudev ja stressirohke, sest tuleb saata meeldetuletusi ja tegeleda ka vaidlustega. Infopanga võlaregistril on nüüd olemas tõhus lahendus, mis säästab raamatupidajate aega ja ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Raamatupidaja esilehele