• ST
  • 31.01.23, 10:55

E-arveldaja – raamatupidamise tarkvara alustavale ja väikeettevõtjale. Esimene aasta tasuta!

E-arveldaja – raamatupidamise tarkvara alustavale ja väikeettevõtjale. Esimene aasta tasuta!
E-arveldaja on veebipõhine tarkvara, mis sobib nii alustavale ja väikeettevõtjale kui mittetulundusühingule ja sihtasutusele.
Tarkvara asub e-äriregistri portaalis ja seda saavad kasutada nii ettevõtjad ise kui ka nende poolt volitatud isikud (näiteks raamatupidajad).

Miks eelistada just e-arveldajat?

• Tarkvara koostab kasutaja algatusel käibe-, tulu- ja sotsiaalmaksudeklaratsioone ning võimaldab need saata Maksu- ja Tolliametile.
• Koostöös e-arve operaatoritega on loodud digiarvete edastamise ja vastuvõtmise lahendused. Digiarve vastuvõtmisel on kogu arves kajastatud info automaatselt sisestatud ning kasutajal jääb vaid valida kulurida ning arve kinnitada. Kõik äri- ja mittetulundusühingud saavad e-arveldajas saata avaliku sektori asutustele e-arveid tasuta, piiramatus koguses ja tähtajatult.
• Maksekorralduste, maksu- ja tolliameti ettemaksukonto väljavõtete ja pangakonto väljavõtete automaatne sidumine aitab kasutajal vältida käsitsi tehtavaid kandeid.
• Majandusaasta aruande esitamiseks on tarkvaras olemas automaatne XBRL-aruande genereerimise võimalus, mis saadab soovi korral aruande mugavalt ettevõtjaportaali aruandluskeskkonda.
• Olenemata ühingu suurusest ja tehtavate kannete arvust on e-arveldaja kasutamine nii praegu kui edaspidi esimesel aastal TASUTA.
• Suur pluss on kindlasti see, et e-arveldaja proovimiseks on olemas demokeskkond, mis võimaldab tarkvaraga tutvuda enne lepingu sõlmimist ja kasutajaks hakkamist.
• E-arveldajal on olemas ka API rakendus-/programmiliides (Application Program Interface), mille abil saavad erinevad tarkvarad omavahel andmeid jagada. Rakenduse kasutamiseks tuleb vastavates süsteemides võtta kasutusele e-arveldajas genereeritud API võti - täpsema info abiinfo lehel.
• Lisaks pakub e-arveldaja keskset e-arve operaatori teenust majandustarkvaradele (täpsem info rik.ee veebis).
Kuna teenust saab kasutada veebis, ei pea tarkvara ega selle uuendusi oma arvutisse alla laadima. E-arveldajale saab olenemata ajast ning kohast interneti teel alati piiramatult ligi.
Tarkvara koosneb viiest olulisemast osast: arveldamise-, raamatupidamise-, aruandluse-, personali- ja seadistuste moodul.
Riigi loodud raamatupidamistarkvara on väikeettevõtjate poolt väga hästi vastu võetud. E-arveldajal on tänaseks juba üle 30 tuhande kasutaja.
E-arveldaja kasutajate tagasiside:
„Väikse ettevõtte jaoks on kõik vajalik ühes kohas olemas.“ „Alustavale ettevõtjale on väga tähtis programmist saadav majandusaasta aruanne.“
„Lihtne on alla laadida klientide/tarnijate andmeid ja üles laadida deklaratsioone!“
„Online lahendus on parim variant väikefirmale, kui vaja hallata raamatupidamist erinevatest geograafilistest kohtadest.“
Teenuse tutvustus
Sisene e-arveldajasse

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 03.09.24, 17:13
Kui klient jääb võlgu: efektiivseim nipp raha koju toomiseks
Viimaste aastate majandusolukord on olnud keeruline ja muutusterohke. Laomajandustehnikaga tegeleva Agrovaru AS jaoks on hetkel suurimaks väljakutseks käibe hoidmine samal tasemel ning kulude vähendamine müügi- ja tööprotsesside efektiivistamise kaudu. "Kuna klientide nõudlus on vähenenud, peame tegema rohkem tööd, et leida üles need vähesed kliendid," selgitab tegevjuht Jarno Mänd.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Raamatupidaja esilehele