• 30.05.24, 08:00

Kuidas rääkida kehvadest majandustulemustest

Saates „Finantsuudised fookuses” arutame, kuidas ettevõtte majandustulemustest rääkida, kuidas aastaaruanne lugusid rääkima panna, kuuleme ka edulugusid ja õppetunde.
Fotol vasakult: Paavo Siimann, Karita Sall ja Janno Toots
  • Fotol vasakult: Paavo Siimann, Karita Sall ja Janno Toots Foto: Mai Kroonmäe
Toome kuulajateni põneva vestluse iduettevõtte Veriff kommunikatsioonijuhi Karita Salli ja kommunikatsioonibüroo Corpore juhi Janno Tootsiga. Saatejuht Paavo Siimann uurib, kuidas numbrid lugu rääkima panna, millised finantsteemad meediat enim huvitavad, kuidas meediasuhtlust ajastada ja milliseid võtteid kasutada sisekommunikatsiooni tõhustamiseks.
Arutame erinevusi positiivse ja negatiivse alatooniga uudiste kommunikeerimisel. Kuna majandusaasta aruannete tähtaeg on lähenemas, jagame soovitusi ka selle suhtluskanali tõhusaks kasutamiseks.
Kuidas edukalt kommunikeerida nii häid kui kehvasid majandustulemusi
00:00

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 24.09.24, 09:56
Raamatupidajale: tõhus ja praktiline lahendus võlgade kättesaamiseks - Infopanga võlaregister
Raamatupidajate töö on paratamatult seotud ka keeruliste võlgnike ja võlgadega. Paraku on võlgnikega tegelemine sageli aeganõudev ja stressirohke, sest tuleb saata meeldetuletusi ja tegeleda ka vaidlustega. Infopanga võlaregistril on nüüd olemas tõhus lahendus, mis säästab raamatupidajate aega ja ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Raamatupidaja esilehele