• 02.08.23, 09:30

Silver Toompalu: "Muuda andmed äriinfoks ja sulle jääb ka aega otsuste tegemiseks"

Raamatupidajate töö on digiarengute keeristes suuresti muutumas – senine rutiinne käsitöö on aina enam tehnoloogia pärusmaa ning raamatupidajast on kujunemas seetõttu ärinõustaja oma klientidele ja ettevõtetele.
Tallinna Tehnikakõrgkooli ja Eesti Maaülikooli majandusteooria lektor ja koolitaja Silver Toompalu
  • Tallinna Tehnikakõrgkooli ja Eesti Maaülikooli majandusteooria lektor ja koolitaja Silver Toompalu Foto: Andres Haabu
Selle julge ja osalt ka paratamatu arenguhüppe üheks eelduseks on raamatupidajate uued oskused ja teadmised, kuidas analüüsida olemasolevaid andmeid ning nende põhjal järeldusi ja otsuseid teha, et oma klientidele hüva nõu anda.

Õppida ja areneda saab mitut moodi

Kui oled Exceli igapäevane kasutaja, siis saad oma oskusi lihvida ja tublisti täiendada koolitusel „Andmehaldus ja -analüüs Excelis raamatupidajatele”.
Koolitusel saavad raamatupidamise praktikud arendada oma oskusi Exceli töövahendite ja võimaluste süvendatud kasutamiseks igapäevatöös.
Raamatupidamise asjatundjad õpivad koolitusel praktiliste harjutuste kaudu tundma Exceli funktsioonide võimalusi andmete töötlemiseks ja analüüsimiseks.
Lisaks saad arendada oma oskusi, et kiiresti luua olemasolevatest andmetest mitmesuguseid kokkuvõtteid ja ülevaateid. Koolitus annab ka uusi teadmisi ja oskusi, kuidas visualiseerida tulemusi arvjooniste abil.
Koolitus „Andmehaldus ja -analüüs Excelis raamatupidajatele” toimub 22. augustil. Ootame osalema Exceli igapäevaseid kasutajaid, kellel on huvi ja soov õppida kasutama Exceli võimalusi ja töövahendeid, et teha oma tööd tulemuslikumalt ja võita juurde aega oma klientide nõustamiseks.
Lisainfo ja registreerimine SIIN.
Vaata, kas see koolitus on just see, mida vajad enda oskuste arendamiseks! Kas oskad:
• kasutada Excelis sobivaid töövahendeid töös mahukamate andmetabelitega?
• koondada suurt hulka andmeid ülevaatlikuks aruandeks ning kasutada andmete analüüsimiseks liigendtabeli (PivotTable) ja PowerQuery töövahendit?
• visualiseerida Exceli andmeid erinevate arvjoonistega?
• näed Excelis neid olukordi, mida oleks sobiv automatiseerida makrode abil?
• lindistada lihtsamaid makrosid ning neid vajaduse korral täiendada?
Kui vastasid jah ainult ühele küsimusele, oled väga oodatud koolitusel osalema. Koolitusel on kohti 15 kärmele registreerujale.
Koolituse läbinutele väljastatakse tunnistus.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 03.09.24, 17:13
Kui klient jääb võlgu: efektiivseim nipp raha koju toomiseks
Viimaste aastate majandusolukord on olnud keeruline ja muutusterohke. Laomajandustehnikaga tegeleva Agrovaru AS jaoks on hetkel suurimaks väljakutseks käibe hoidmine samal tasemel ning kulude vähendamine müügi- ja tööprotsesside efektiivistamise kaudu. "Kuna klientide nõudlus on vähenenud, peame tegema rohkem tööd, et leida üles need vähesed kliendid," selgitab tegevjuht Jarno Mänd.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Raamatupidaja esilehele