• 17.08.23, 13:41

Digitark Äri: digikratiga teed digiturunduses võimsa arenguhüppe

Saates „Digitark äri” räägime, kuidas tehisintellekti digiturunduses targalt ära kasutada ehk nutikalt tööle panna.
Fotol vasakult: Katriin Mangus, Mare Timian ja Piret Ilver
  • Fotol vasakult: Katriin Mangus, Mare Timian ja Piret Ilver Foto: Maarja-Liis Puhilas
Küsime saatekülalistelt, kuidas tehisaru aitab ettevõtetel brändi arendada ning kuidas saab AI abil teha paremaid sisu- ja turundusplaane.
Arutleme tehisintellekti kasutusvõimaluste üle ettevõttes ja toome välja, millised ohud peituvad digikrati usaldamisel, tehes seda kriitikameeleta.
Saatekülalised on digiturunduse mentor Katriin Mangus ja Sokisahtli poe omanik Piret Ilver. Saadet juhib Äripäeva teemaveebide raamatupidaja.ee ja palgauudised.ee ärijuht Mare Timian.
Saate „Digitark äri” toetaja AccoSuite kutsub sind tasuta konsultatsioonile. Saad praktilised näpunäited, kuidas majandustarkvara abil kulusid vähendada kuni 30%, säästa aega ning suunata need ressursid oma ettevõtte innovatsiooni ja kasvamisse. Meie ärilahendused on sulle taskukohased − olgu sul siis start-up, e-pood või 300 töötajaga rahvusvaheline ettevõte. Tule tasuta konsultatsioonile ja avasta kasvu allikad!
Digikratiga teed digiturunduses võimsa arenguhüppe 
00:00

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 24.09.24, 09:56
Raamatupidajale: tõhus ja praktiline lahendus võlgade kättesaamiseks - Infopanga võlaregister
Raamatupidajate töö on paratamatult seotud ka keeruliste võlgnike ja võlgadega. Paraku on võlgnikega tegelemine sageli aeganõudev ja stressirohke, sest tuleb saata meeldetuletusi ja tegeleda ka vaidlustega. Infopanga võlaregistril on nüüd olemas tõhus lahendus, mis säästab raamatupidajate aega ja ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Raamatupidaja esilehele